Hi! Leuk dat je op mijn website kijkt. Mijn naam is Romy. 4,5 jaar geleden startte ik salon mijn Zen Moment waar ik inmiddels elke dag nog met heel veel plezier werk.

Vroeger wou ik graag iets in de zorg sector gaan doen. Na 1,5 jaar de opleiding verpleegkundige te hebben gevolgd bleek dit toch niet helemaal mijn roeping. Ik miste afwisseling en uitdaging. Hierna volgde een studie keuze traject waaruit de uiterlijke verzorging naar voren kwam. Mijn keuze viel op schoonheidsspecialiste waar echt mijn passie bleek te liggen. 

Wat ik zo mooi vind aan mijn beroep? Het persoonlijke contact met de mensen, de uitdaging, het brede werk veld waarin je altijd kunt blijven bij leren en dat je echt wat kunt betekenen voor iemand. Op deze manier ben ik alsnog met een stukje zorg bezig, maar dan op mijn eigen manier. 

Mijn Zen Moment staat synoniem voor ontspanning, me-time en gepersonaliseerde behandelingen. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en de kans heeft om te komen genieten van een behandeling. 

Nog een paar leuke feitjes over mij!

  • Al 5 jaar gelukkig met Denis.
  • Cavia mama van teddy & pip.
  • 100% trotse tukker, en dat is ook goed te horen trouwens.
  • Een echte hsp’er! (High sensitive person) door deze eigenschap kan ik mensen feilloos aanvoelen en behandelingen aanpassen naar de behoeftes die jij op dat moment nodig hebt.
  • Mijn bucketlist bestaat vooral uit heel veel landen waar ik heen wil reizen.
  • Heeft een ontzettende hekel aan spinnen en kleine ruimtes.

Menu