Salonnepro (SPA)

Salonnepro is een Nederlands huidverzorgingsmerk met een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. Synthetische werkstoffen worden waar mogelijk vervangen door hun natuurlijke alternatief. De producten uit de Pure Collection worden gemaakt met organic gecertificeerde ingrediënten, die van nature rijker zijn aan vitaminen en mineralen. De Solutions producten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten, in deze serie vindt u ook de UVA/UVB zonbescherming.

De producten van Salonnepro zijn:

  • niet op dieren getest
  • Vegan
  • Sulfaatvrij
  • Vrij van microplastics
  • Siliconenvrij
  • Phthalatenvrij
  • Natural & organic!

LYCON

Het is het meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale én internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons. Deze wax, op basis van natuurlijke hars en bijenwas, verwijdert haren vanaf 1 mm. De LYCON waxen bevatten een selectie van de allerbeste natuurlijke en verzachtende ingrediënten. Het haar blijft wekenlang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan. LYCON dan ook een welverdiende reputatie als de ‘crème de la crème’ van ontharingswaxen.

Loveli

champagne-meets-nature life. Dingen die heerlijk ruiken, er prachtig uitzien en gewoon heel goed werken, dat is waar Loveli voor staat. Loveli is bekend geworden door de aluminium vrije deodorant, maar inmiddels is de collectie flink uitgebreid met heerlijke producten voor gezicht en lichaam. De producten zijn 100% natuurlijk en troepvrij.

Supercilium Brow Henna

supercilium Brow Henna is een uniek wenkbrauw product om de wenkbrauwen te kleuren. Gebasseerd op de fijnste en puurste henna afkomstig uit India. De henna is vegan en bestaat voor 88% uit natuurlijke ingrediënten. henna kleurt niet alleen de haartjes maar ook de huid. Het effect houdt tot wel 2 weken op de huid en tot 6 weken in de haartjes.

 

Menu